Founded by Cătă

32/62/52

Acest site nu se adresează metaliștilor. Acest site se adresează celorlalți

Olympus Mons în concert la Quantic. Dark City Nights Partea II

by | Mar 20, 2023 | Doom Metal | 0 comments

Nu este pentru prima dată când scriem un articol despre Olympus Mons. Ei sunt de mult timp în topul preferințelor noastre și orice reîntâlnire cu ei ne face mare plăcere.

Ne bucură să observăm că nu sunt statici ci într-o continuă creștere, ca exprimare muzicală. Trupei i s-a mai adăugat un chitarist ceea ce definește un sunet cu mult mai complet. Cu un tobar extrem de energic, cu doi chitariști radical metal, armonie și solistic, cu un basist mereu în vervă, cu un clăpar (o doamnă) cu înalte studii muzicale și cu un solist vocal cu un growe inteligibil, curat și expresiv cei de la Olympus Mons au dat naștere unui doom metal de mare calitate. Au compoziții proprii, versuri proprii, manieră de interpretare proprie și dacă nu ar cânta cu tonuri mai joase ar putea lejer să se afle între trupele de normal heavy cu mult peste medie, undeva în topuri.

https://olympusmons-doommetal.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/olympusmonsofficialband

https://www.facebook.com/groups/1049554945379054

Dar au ales să cânte metal. Și o fac în modul cel mai serios. Distorsul lor nu este deranjant, este pătrunzător. Sunetul este construit cu tipic.

Muzica lor induce introspecție, melancolie și, pentru cei care nu sunt puternici, și pesimism. Iar replica clapelor te poartă spre sfera muzicii culte în încercarea de a-ți ridica spiritul.

Pentru toate aceste lucruri scrise vom publica acest articol atât pe https://thrashmetal.ro/ cât și pe https://contacteculturale.ro/.

Am stat câteva minute de vorbă cu solistul lor vocal înainte de concert și am aflat câteva lucruri interesante care mă fac să susțin afirmațiile de mai sus.

Un videoclip din concert vă stă la dispoziție la finalul acestui articol.

Producător: Rusidava Management & Psychosounds Music

Cătălin Statie

 

0 Comments

Submit a Comment