Founded by Cătă

32/62/52

Acest site nu se adresează metaliștilor. Acest site se adresează celorlalți

Din nou despre istoria Thrash Metal. Tendințe recente

by | Apr 6, 2023 | Istorie Muzicală, Thrash Metal | 0 comments

Recent, thrash-ul (împreună cu multe genuri de metal extrem considerate anterior moarte de mass-media mainstream, dar bine în viață pentru scena metalului underground) a cunoscut un anumit grad de renaștere a popularității, inclusiv (dar fără a se limita la) publicul mai tânăr din Generația Y. . Acest lucru se datorează probabil în parte unei creșteri a expunerii la multe forme de metal și rock clasic , datorită publicității puse în evidență asupra acestuia de medii precum radioul pe internet , radioul prin satelit , rețelele de cablu precum VH1 , MTV și melodiile cover ale trupelor mai noi. a clasicilor metal mai vechi.

Trupele de thrash mai vechi au continuat să scoată materiale, cum ar fi albumul omonim al lui Sodom (2006), United Abominations al lui Megadeth (2007), Christ Illusion al lui Slayer (2006), Enemy of God al lui Kreator ( 2005). , Exodus ‘ The Atrocity Exhibition… Expoziţia A (2007), Overkill ‘s Immortalis (2007), Onslaught’s Killing Peace (2007), Testament’s The Formation of Damnation (2008), Death Angel’s Killing Season (2008) și Metallica’s Death Magnetic . { 2008}.

Mulți observă că thrash metalul revine datorită popularității trupelor metalcore , multe dintre care pretind a fi trupe thrash metal, dar au multe elemente pe care trupele thrash metal nu le includ de obicei (dacă vreodată) în melodiile lor. Acest lucru este foarte asemănător cu anii 1980, când genul a fost creat pentru a combate mișcarea în ascensiune a trupelor de glam metal , multe dintre ele au fost aruncate de casele de discuri majore pentru a fi înlocuite cu trupe de thrash metal, apoi popularitatea lor a dispărut și au fost ignorate de casele de discuri toate împreună. . Același ciclu (cum susțin unii) începe să se repete, cu trupe mai noi precum Evile și Warbringer a fost semnat la case de discuri mai mari, cum ar fi Century Media Records și Earache Records. Detractorii genului arată că acesta este un semn al cât de instabil este și că este doar o tendință, spre deosebire de o mișcare adevărată, dar susținătorii susțin adesea că thrash metalul nu are nevoie de alte trupe care să-și bată joc și să se dovedească împotriva lor pentru a înflori.(https://metal.fandom.com/wiki/Thrash_metal)

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Din nou despre istoria Thrash Metal. Tendințe recente | Comunicate.info - […] Din nou despre istoria Thrash Metal. Tendințe recente […]
  2. - Contacte Culturale - […] Din nou despre istoria Thrash Metal. Tendințe recente […]

Submit a Comment