Founded by Cătă

32/62/52

Acest site nu se adresează metaliștilor. Acest site se adresează celorlalți

PUNISHER în concert la Olimpiada de Thrash 2024

catalin music black 59 views April 11, 2024 19:00

DinUmbră – Dying World – videoclip și single

by | Feb 17, 2024 | Doom Metal, informativ, Metal în general | 0 comments

“DinUmbră, în colaborare cu AmpsOnAir (Bulgaria), lansează videoclipul “Dying World“. Totodată, trupa lansează single-ul cu acelasi nume, care este în curs de autorizare pe platformele de streaming. Clipul reprezintă varianta “live in studio” a piesei care va face parte din urmatorul album al trupei, intitulat “Finality”. Filmarea, montajul și mixajul audio au fost realizate de către AmpsOnAir, în 2024. Conceptul “Dying World” a reprezentat punctul de pornire în realizarea albumului “Finality”, versurile piesei prezentând omenirea în lupta ei pentru supraviețuire într-o lume post-apocaliptica în care civilizația pe Terra este pusă sub semnul întrebării.
Videoclipul „Dying World” va fi disponibil începând de sâmbătă, 17.02.2024, pe canalul de YouTube AmpsOnAir la acest link: https://youtu.be/g1kO4XeGG50
Piesa “Dying World”, în varianta de studio, este a doua piesă extrasă ca single de pe viitorul album “Finality”, după “The Hunt”, și a fost înregistrată și mixată anul trecut. Piesa este în curs de autorizare pe unele rețele de streaming digital (Apple Music, Tidal, Instagram și altele), în timp ce altele au oferit-o deja ascultătorilor:
Coperta a fost realizată de Daniel Neagoe.
DinUmbră a mai realizat până acum 4 materiale de studio, primul fiind un LP distribuit sub formă de casetă audio în 2003 („DinUmbră”), urmat de 2 EP-uri, în 2007 (“Haunted By Snails”) și 2011 („Santandrei”), precum și de LP-ul “Soul Of A Galaxy”, lansat în 2015.
DINUMBRĂ (doom/death metal, Bucuresti)
Componența:
Radu Alexandru – voce
Sebastian Buga – chitară
Cristian Stilpeanu – chitară
Sorin Svetoslav – bass
Mirel Cristea – tobe
AMPSONAIR

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. DinUmbră invitați la lansarea de album Gerrar. La Fabrica - thrashmetal.ro - […] DinUmbră – Dying World – videoclip și single […]

Submit a Comment