Founded by Cătă

32/62/52

Acest site nu se adresează metaliștilor. Acest site se adresează celorlalți

PUNISHER în concert la Olimpiada de Thrash 2024

catalin music black 59 views April 11, 2024 19:00

Olimpiada Nationala de Thrash. Ediția 2-a. Craiova

by | Feb 21, 2024 | informativ, Metal în general, Speed, Thrash Metal | 0 comments

Un comunicat Traian Ogefescu
Ca să nu mai pierdem vremea până sunt gata harțoagele, o să încep treaba asta pe persoana fizică, mai ales ca suntem noi între noi. Am irosit deja prea mult timp să fac chestia asta să sune cât mai oficial, iar când sunt aproape gata constat nu numai că nu-mi place, ba chiar e fix opusul a ceea ce aveam în cap. E jucăria noastră, a tuturor celor care participăm la scena de dupa instrument sau din moshpit, așa că hai să ne jucăm cu ea!
Here we go:
Deși la doar a doua ediție cu acest nume oficial, Olimpiada Nationala de Thrash se ține practic din 2016, de când, în perioada februarie – martie, am început să invităm la Craiova trupele de thrash metal din București (singurele active din țară, de unde și anecdota de la acea vreme care a dat numele actualului demers).
Între timp lucrurile s-au mai schimbat, astfel că în acest moment putem vorbi despre o scenă mică dar reprezentată în aproape toate orașele mari din țară (București, Cluj, Timisoara, Brașov, Constanța, ba chiar și Craiova!), ceea ce ne dă speranțe că în timp genul poate prinde consistență și la noi, chiar și la mai mult de 40 de ani de la naștere!
Așadar, ca un prim pilon al podului pe care sperăm să îl construim în timp, am oficializat întâlnirile noastre amatoricești cu șcena de thrash printr-un concurs cu premii venite de la partenerii nostri profesioniști. Premiile constau în merch, sesiuni de studio, un slot la Metal Bunker XI (20-21.09.2024) si unul la Explosive Stage – Exit Festival (10-14.07.2024, în deschidere la Coroner. Desigur, pe lângă astea mai pot apărea surprize și premii speciale.
Pentru că este un comunicat personal, care îl precede pe cel oficial, îmi permit să mai adaug că jurizarea se va face liber de baliverne gen “originalitate”, “prezență scenică”, “interacțiune cu publicul”, “sector creație” sau alte citate din limba de lemn care se screm să enunțe deziderate firești într-o antrepriză gen formație muzicală. Tot ce trebuie să faci e să impresionezi juriul și publicul.
Ia-ți un tricou, niste teniși în picioare și cântă!
Trupele înscrise și acceptate la ONT sunt, în ordine alfabetică:
1. Crossbone – Crossover Thrash Metal – Bucuresti
2. Crumble – Crossover Thrash Metal – Cluj
3. Exuviath – Heavy – Thrash Metal – Bucuresti
4. Goatrocity – Blackened Speed – Thrash Metal – Brasov
5. Hëllstrike Blackthrash – Blackened Thrash Metal – Bucuresti
6. Leather Brigade – Blackened Sleaze Thrash Metal
7. Psychiatry Band – Thrash Metal – Timisoara
No material available
8. Punisher – Thrash Metal – Craiova
9. Ruyned – Thrash Metal – Timisoara
10. Slicer – Blackened Sleaze Thrash Metal Punk – Bucuresti
11. Ventum – Experimental Thrash Metal – Timisoara
În această etapă a concursului, trupele sunt rugate să-și invite prietenii virtuali să participe la eveniment pentru că urmează prima etapă de jurizare, care a început din, 20.02 și se va încheia sâmbătă, 16.03, odată cu ultimul cinel al concursului: votul online. Acesta va consta într-un poll deschis pe eveniment iar rezultatul acestuia va constitui 10% din nota finală.
Trupele sunt încurajate să își prezinte și promoveze materialele!
Trupele care nu au trimis logo sunt rugate să facă asta printr-un mail la aceeasi adresa: biergartencraiova@gmail.com.
Vor urma progresiv detalii despre bilete, juriu și alte componente surpriză ale evenimentului.
Share x Mosh x Destroy!

0 Comments

Submit a Comment