Founded by Cătă

32/62/52

Acest site nu se adresează metaliștilor. Acest site se adresează celorlalți

PUNISHER în concert la Olimpiada de Thrash 2024

catalin music black 58 views April 11, 2024 19:00

Váthos în concert la The PUB Universității. Un nou concept

by | Mar 6, 2024 | Alternativ Metal, Black Metal, Metal în general, Progresiv Metal | 0 comments

În primul rând conceptul showlui a fost unul nou. Un dans de deschidere despre care mai multe puteți afla aici: https://thrashmetal.ro/index.php/2024/02/20/concert-vathos-si-lansare-video-dans-burning-red/

Prezentarea filmului piesei „Burning Red ” și concertul în sine.

În al doilea rând concertul a fost la lumină față de concertele anterioare, de data asta lipsind chiar măștile.

În al treilea rând culoarea dominantă a fost roșul…”roșul este considerat agresiv, vital si datator de putere. Inrudit cu focul simbolizeaza atat iubirea cat si lupta pe viata și pe moarte”.

Trupa a crescut muzical foarte mult, atacă cu mare curaj publicul, se simte faptul că au o formulă stabilă, iar prezența lor scenică impune.

De data asta influențele altor genuri s-au simțit mult mai bine, growl-ul a fost de multe ori retras spre vocea normală făcând loc unor nuanțe alternative mult mai umane. Puterea degajată de instrumentiști și vocea cu mare personalitate și bine ținută în frâu a vocalistului au ridicat mult stacheta.

În sală au venit mulți dintre prietenii mei metaliști. Un mare plus pentru cei de pe scenă care s-au bucurat de prezența lor. Dar dincolo de asta sunt atent la modul cum prietenii mei cu ștate vechi de prezență la concerte metal apreciază muzica acestor tineri. Și faptul că și eu și ei am avut cam aceleași argumente favorabile muzicii Váthos înseamnă că aceasta a cucerit un public stabil.

Un concert de pus pe rană. Rămâne să vedem ce ne rezervă viitorul.

La final vă adăugăm și un video cu o parte din concertul lor, partea de deschidere.

Cătălin Statie

0 Comments

Submit a Comment