Founded by Cătă

32/62/52

Acest site nu se adresează metaliștilor. Acest site se adresează celorlalți

Doomsday Astronaut, câștigătorii Wacken Metal Battle, cântă pe 17 mai în Cluj-Napoca

by | May 13, 2024 | informativ, Metal în general, Progresiv Metal, Turnee | 0 comments

Formația de metal progresiv instrumental Doomsday Astronaut, proaspăt câștigătoare a concursului Wacken Metal Battle care trimite o trupă direct pe scena prestigiosului festival Wacken Open Air din Germania, va susține un concert exploziv în fața fanilor, pe data de 17 mai, în Hardward Pub din Cluj-Napoca.

Concertul face parte din turneul Spring Tour 2024 început de trupa sibiană în luna martie a acestui an și care, până în acest moment, s-a dovedit a fi un real succes, cu o serie de reprezentații live ce s-au bucurat de o prezență foarte bună în rândul fanilor sonorităților de nișă.

În acest sens, se așteaptă ca și concertul de pe data de 17 mai din Hardward Pub să fie unul care se va desfășura cu casa închisă. În cadrul acestui eveniment pe scenă vor mai urca alte două formații mai mult decât interesante, și anume, Left Hand Path și Crumble.

De altfel, Doomsday Astronaut au avut o prestație remarcabilă în cadrul Soundart Festival, un eveniment care s-a bucurat de prezența a două dintre cele mai mari trupe din scena metal internațională, Dodheimsgard și Hexvessel.

Doomsday Astronaut este una dintre cele mai promițătoare trupe din sfera rock-metal din România, formație care a înregistrat o ascensiune fulminantă, greu de egalat de vreun alt proiect de gen din țară, cel puțin în ultima perioadă.

Albumul “Djent Djinn”, cel mai recent material lansat de trupa sibiană, a avut parte de o primire entuziasmantă din partea presei de specialitate din țară, dar și de peste hotare. Cu un sound unic și o producție lucrată la cel mai mic detaliu, “Djent Djinn” este încă o dovadă că drumul băieților către vârful scenei metal este, vorba aceea, pavat cu intenții bune.

Fondatorul și mastermind-ul trupei, Waqas Ahmed, declara despre acest nou material, în momentul lansării, că “este cel mai heavy dar, în aceeași măsură, cel mai fantezist și aventuros produs muzical lansat până acum.”

În cadrul evenimentului din Cluj-Napoca, de pe 17 mai, mai multe piese de pe acest material vor fi prezentate publicului într-un show cât o demonstrație de virtuozitate și energie pură.

Turneul Spring Tour 2024 se va încheia pe data de 25 mai la Petroșani, în The Station, într-un concert de neratat în care vor mai urca pe scenă și Evergreed.

Event oficial Cluj-Napoca: https://www.facebook.com/events/1130487314523439/

Bilete: 50 RON, disponibile doar la intrare în seara concertului.

0 Comments

Submit a Comment